top of page
Etsi
  • Writer's picturePatrick

Dronella meren yllä

Voiko dronella lentää meren yllä? Eikö se tipu veteen, jos akku loppuu?


Nämä ovat hyvin yleisiä kysymyksiä, kun puhutaan dronen lennättämisestä. Halvemmilla droneilla lentäminen meren päällä onkin monesti varsin riskikästä peliä. GPS:n puute tarkoittaa käytännössä sitä, että kun ohjaimesta loppuu kantama, drone on tuulen armoilla. Tässä tilanteessa ei auta muu kuin toivoa, että tuuli on suotuisa 😁


Sitten kun mennään lähemmäs ammattilaiskalustoa, droneissa alkaa olemaan jo paikannusta ja esimerkiksi toiminto, jonka avulla se tulee takaisin kotiin automaattisesti, jos akku on loppumassa. Tällaisenkin dronen saa toki tippumaan mereen, jos oikein yrittää, mutta oikein asetetulla akkuvaroituksella lentäminen veden päällä on melko turvallista.


Inkoossa merituulen armoilla


Kävimme Espoossa ja Inkoossa kuvaamassa asiakkaidemme kiinteistöjä. Espoon osalta oltiin sen verran kauempana rannasta, että tuuli ei juuri pahemmin haitannut menoa, mutta Inkoossa sai olla tarkempana. Avomerellä sijainnut saari (vaikkakin saaristossa olikin) tarjosi jo hiukan haastetta suunnittelun suhteen. Lopputulos oli silti varsin näyttävä:Espoosta saatiin talteen myös asiakkaalle videotraileri muutaman stillkuvan lisäksi:
Lisää kuvia ja videoita tulossa. Pistä meidät seuraukseen suosikkikanavissasi:


206 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page